Šťavnatý jablkový koláč s vanilkovým pudingom a luxusné vláčnou chuťou!

Máte tiež v obľube jednoduché múčniky, s ktorými sa nemusíte dlho zaoberať? Potom sa jednoznačne potešíte dnešnému receptu. Liata buchta s jablkami a vanilkovým pudingom je krásne vláčna a kyprá.

Vydrží dlho v čerstvom stave a ani druhý deň nie je tvrdá. Chutí proste dokonale a všetci členovia domácnosti si ju jednoznačne obľúbia.

Potešte svojich blízkych a pustite sa do prípravy – bude Vám stačiť iba 25 minút Vášho času , aby si všetci pochutnali.


Na tento recept budeme potrebovať:

INGREDIENCIE

  • 50 dkg hladkej múky
  • 10 dkg kryštálového cukru
  • 25 dkg masla
  • 2 žĺtky
  • 1 balenie prášku na pečenie
  • Cca 100 ml mlieka

NÁPLŇ

  • 2 kg jablká
  • 5-6 lyžíc cukru
  • 2 bielky
  • vanilkový cukor
  • škorica
  • 1 liter mlieka
  • 2 balenia vanilkového pudingu

Takto budeme postupovať:

Pokračovanie článku na druhej strane…